Scanează eficient, în siguranţă şi la o calitate superioară, cu Xerox

Organizează-ţi documentele acasă, la birou sau pe teren folosind scannerele Xerox.

În era digitală de astăzi, informația este esențială pentru orice afacere. Pentru a putea gestiona eficient documentele de pe hârtie și a accesa informațiile critice, fie că sunt personale sau de afaceri, este important să ai echipamente de scanare performante.

Cu tehnologia lor avansată de manipulare a hârtiei și software integrat de îmbunătățire a imaginii, echipamentele de scanare Xerox îți pot oferi o experiență modernă și confortabilă în gestionarea documentelor și informațiilor pe hârtie.

Scannere personale, scanere departamentale, scanere de producţie

Xerox a creat o gamă variată de echipamente de scanare pentru a satisface nevoile afacerilor de astăzi și pentru a se pregăti pentru viitoarea lor dezvoltare. De la scanere pentru grupuri de lucru și scanere departamentale, la scanere de producție cu imagini de calitate superioară și viteze incredibile, Xerox oferă opțiuni adaptate oricărei cerințe. Inclusiv scannere personale şi mobile pentru acasă.

Scanerele pentru lucrul în grup și cele departamentale sunt concepute pentru a ajuta echipele să lucreze mai eficient și să împărtășească informațiile cu ușurință. Scanerele de producție oferă imagini de o calitate excelentă, precum și funcții de scanare partajată în rețea pentru a gestiona mai eficient volumul mare de documente.

Cu echipamentele de scanare Xerox, afacerea ta va fi pregătită pentru viitor, oferindu-ți o soluție eficientă și modernă pentru gestionarea documentelor și informațiilor critice.

Vezi şi

Ce este Xerox Workflow Central – noua platformă de la Xerox care-ţi simplifică lucrul cu documentele (VIDEO)