Fii excepţional, tipăreşte cu toner alb!

Tipărirea cu toner alb oferă un look unic proiectelor de print. Xerox Iridesse este printre puţinele echipamente de tipar din lume cu această opţiune, disponibilă alături de tonerele CMYK, auriu, argintiu şi clear (pentru aplicaţii similare cu lăcuirea selectivă).

Tonerul alb creează diversitate şi prin posibilitatea de a tipări pe o selecţie mult mai mare de tipuri de hârtie (media), precum hârtie închisă la culoare sau chiar hârtie neagră.

Tipografii şi centrele de print pot oferi printarea cu toner alb pentru invitații de nuntă, cărţi de vizită sau materiale promoţionale unice pentru clienţii lor. Documentele printate cu alb vor perfecţiona vizual designul, iar albul adaugă eleganță, caracter și un look premium fiecărei ocazii.

Xerox Iridesse printează cu toner alb + culori speciale, însă are şi toate avantajele echipamentelor Xerox de tipar digital: 

  • Printing cu date variabile: Invitații personalizate, plicuri, plus multe altele utilizând informații variabile precum numele invitațiilor, firmelor.
  • Buget redus: mergând pe presa digitală în loc de offset, nu mai este nevoie să plătești pentru plăcile necesare tiparului offset.
  • Joburi în număr mic: Printarea cu alb este perfectă pentru proiectele ce nu trebuie să fie printate în sute de mii de exemplare, nu mai ești limitat de o cantitate minima a numărului de printuri.
  • Design și Print rapid:  Nu mai ai nevoie de plăci și de procese complicate reducând drastic timpul de la realizarea designului la realizarea produsului finit, printului.
  • Flexibilitate în media printată: Cu o rezoluție de până la 2400×2400 dpi cu până la 1200×1200 x10 biți (paletă mărită de culori) pe media colorată sau neagră de la 52 la 400 gsm, poți bigui coperțile păstrând calitatea printului în același timp oferind coperți cu design inedit pentru broșură, meniul restaurantului, tag ului de produs, etichetei sau plicului ce conține invitația de nuntat toate vor arăta impecabil.

articol de Viorel Petre